Untitled Document
  Home | Contact | Alg. Voorwaarden | Bestratingen

Untitled Document

50JAAR
GEBOORTE
HUWELIJK
LUCHTKUSSENS
KINDERFEESTJES
SKYTUBE
FEESTPAKKET
OVERIGE

Vos van Steenwijklaan 64
7902 NT Hoogeveen
Tel.: 0528-262573
Mob: 06-52004638
E-mail: info@r-fun.nl

facebook

 

 

 

 

R-Fun verhuur opblaasbare feestfiguren

Algemene Voorwaarden: R-Fun

1. Huurder is aansprakelijk voor alle schade welke gedurende de huurperiode aan het gehuurde object mocht worden toegebracht. Alle kosten vanwege diefstal, vermissing, schade e.d. zijn voor rekening van de huurder. Bij onherstelbare schade is een bedrag van 1250,- euro verschuldigd.

2. Bij constatering van schades c.q. mankementen dient dit terstond aan R-fun te worden doorgegeven.

3. Vermissing van haringen, scheerlijnen, ventilator en andere toebehoren worden onmiddelijk bij retounering aan de huurder in rekening gebracht.

4. Huurder heeft de plicht om bij harde wind, regen en/of andere slechte weeromstandigheden het opblaasbare object tijdelijk uit te zetten.

5. Huurder heeft de plicht om de objecten vast te zetten met bijgeleverde haringen en scheerlijnen, dit dient altijd te geschieden.

6. Huurder kan R-fun op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade, letsel of ongeval (persoonlijk of matrieel), door welk toevaldan ook, aangebracht aan de gebruikers voor, tijdens of na het gebruik van onze attracties.

7. De huurder dient de gehuurde matrialen na dde huurperiode weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Het gehuurde object dient droog, schoon en netjes ingepakt te worden geretourneerd. Wanneer het object niet droog is, worden reinigings kosten in rekening gebracht van 20,- euro.

8. Bij het te laat retourneren van de objecten, tenzij na overleg anders is overeengekomen, zal een extra bedrag in rekening worden gebracht, afhankelijk van de aard en hoeveelheid van het gehuurde matriaal, met een minimum van 25,- euro.

9. Het huurbedrag dient bij afhalen van de objecten te worden voldaan.

10. Huurder dient een borgsom van 50,- euro te betalen bij het afhalen van de objecten, deze borgsom wordt geretourneerd na terugbezorging van het gehuurde in goede staat, volgens punt 6 van deze voorwaarden.

11. De huurder is verantwoordelijk voor het gehuurde object, vanaf het moment van afhalen tot het tijdstip van terugbezorging.